A Meizu nem forgalmaz eszközöket világszerte, de képes lenyűgöző dizájnnal és csúcstechnikai specifikációkkal ellátott telefonokat piacra dobni. Az újonnan bemutatott Meizu 20 Classic egy olyan modell, mely erős belsővel érkezik, többféle színváltozatban és 16 GB RAM-mal felszerelve. Ráadásul integrálva van a Flyme OS-be, amelyet a Geely autógyártó használ (ami a Meizu márkát birtokolja). Lássuk a részleteket.

Meizu 20 Classic
Meizu 20 Classic

Bár egy új modellről beszélünk, sok specifikáció azonos a Meizu 20-al. Itt azonban extra RAM-mal, 16 GB-tal találkozunk, és az eszköz új színárnyalatokban érkezik. A motorháztető alatt egy Snapdragon 8 Gen 2 lapkát találunk, az előlapon pedig egy 6,55 hüvelykes Full HD+ felbontású OLED képernyő kapott helyet 144Hz-es frissítési rátával. A telefon üvegből és alumíniumból készült, a hátoldal pedig matt textúrájú, hogy még jobban kézben tartható legyen.

Geely

A hátlapon egy 50 MP-es fő kamerát, egy 16 MP-es ultrawide kamerát, egy 5 MP-es bokeh kamerát találunk, míg az előlapon egy 32 MP-es selfie kamera helyezkedik el. A Meizu 20 Classic egy 4700 mAh akkumulátorral rendelkezik, és 67W-os vezetékes töltést támogat. Az Android 13-as rendszeren a Flyme 10 felület fut, és a telefon integrálva van a Flyme Auto rendszerbe, amely az alapértelmezett navigációs rendszer a Geely autóiban.

Kínában a telefon körülbelül 424 dollárba kerül (kb. 150 000 Ft) azon a változaton, amely 16 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkezik.