Az Apple október 30-ra tervezett meglepetés eseménnyel készül rajongói számára. A Halloween időszakához kötődően egy “ijesztően gyors” újdonság bemutatására kerül sor, legalábbis a kísérteties jelmondat erre utal. A meghívók ugyan nem fednek fel sokat, de biztosra vehetjük, hogy új Mac termékekkel állnak elő.

Apple Scary Fast
A Halloween időszakához kötődően egy “ijesztően gyors” újdonság bemutatására kerül sor, legalábbis a kísérteties jelmondat erre utal.

Ez az első alkalom, hogy az Apple ilyen késői időpontot választott egy bemutatóra, legalábbis azoknak, akik az esti időzónában élnek. Az Apple eseményoldalán található animáció során az ikonikus alma logó a Mac Finder ikonjává változik, ami csak erősíti a Mac termékek iránti várakozást.

Az eseményt online közvetítik, és október 31-én, hajnali 2-kor veszi kezdetét magyar idő szerint. Így az Apple követői egy emlékezetes Halloween éjszakára számíthatnak.

Az Apple Halloween előestéjén ijesztő gyorsaságú újdonsággal fog sokkolni!

Az Apple hívei és szakértői új Mac modelleket várnak. Bár nincsenek hivatalos megerősítések, sokan azt spekulálják, hogy az Apple az M2 lapkát mutatja be, amit 2022-ben, a WWDC-n ismertettek, vagy talán egy Ultra verziót.

Az új készülékek között várhatóan szerepel egy M2 és M2 Pro lapkával felszerelt Mac, egy USB-C portos billentyűzet, TrackPad és egér, továbbá egy 13 hüvelykes MacBook Pro, amely nélkülözi a Touch Bart, de MagSafe csatlakozóval rendelkezik.

Az 2021-ben bemutatott, M1 lapkás iMac mellett új modellekkel, például egy 24 hüvelykes iMac-cel és egy 34 hüvelykes iMac Pro-val is találkozhatunk, remélhetőleg az új M3 lapkával. Október 31-én éjjel mindent kiderít az Apple, és okosabbak leszünk..