Az OPPO újabb mérföldkőhöz érkezhet az okosórák piacán az OPPO Watch 4 bejelentésével, amely az OPPO Watch 4 Pro modell eleganciáját és fejlett technológiai jellemzőit ötvözi. Az elmúlt év augusztusában bemutatott OPPO Watch 4 Pro után sokan vártak egy alapváltozatra, amely azonban nem jelent meg. Most azonban egy népszerű kínai tippelő, Digital Chat Station információi szerint az OPPO Watch 4 valóság lehet, és akár az OPPO Pad 3 táblagép és az Enco X3 fülhallgatók mellett debütálhat.

OPPO Watch 4

Az OPPO Watch 4 várhatóan karcsú, elegáns kialakítást kap, kör alakú OLED kijelzővel. A belső hardverét illetően egy duális processzor megoldásra számíthatunk, amely egy Snapdragon W5 CPU-t és egy BES2700 chipsetet foglal magában, az utóbbi az energiahatékonyság javításáért felel. Az óra testét rozsdamentes acélból készítik, míg az alapja kerámia lehet.

Két színváltozatban jelenhet meg: Midnight Black, mely gumiszíjjal, és Dawn Brown, mely bőrszíjjal érkezik. A kör alakú OLED panel miatt külsőleg eltérhet a Pro változattól. A Pro verzió akár 5 napos üzemidőt kínál intelligens módban, és akár 14 napot energiatakarékos módban.

Az alapváltozat esetében valószínűleg kisebb akkumulátorra és szerényebb üzemidőre számíthatunk, figyelembe véve, hogy az elegáns, karcsú dizájn a cél. További részletek az OPPO Watch 4-ről a közeljövőben várhatók. Az OPPO egy ideje nem dobott piacra globális szinten új okosórát, így elképzelhető, hogy a sorozat új modelleit Európában is hamarosan bemutatják a következő hónapokban.