Az elmúlt két hónapban az OPPO Reno 10 Pro+ többször is feltűnt, inkább vázlatok és specifikációk formájában, mint részletes képekben, egészen mostanáig. Most először láthatjuk egy tiszta képen, és áttekintjük, amit eddig tudunk róla.

OPPO Reno 10 Pro+
OPPO Reno 10 Pro+

A telefon követi a legutóbbi időszakban elterjedt trendet, és a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 helyett a Snapdragon 8+ Gen 1 processzort használja. Valószínűleg költségcsökkentési célból. A készülék már megkapta a 3C tanúsítványt, amely megerősíti a 100W-os gyorstöltés támogatását. A szivárgások szerint a telefonban egy 1,5K felbontású OLED kijelző található, 120 Hz-es frissítési frekvenciával.

Az OPPO a következő hónapokban frissíti a Reno sorozatot legalább három, ha nem négy új modell bevezetésével: Reno 10, Reno 10 Pro, Reno 10 Pro+ és egy Lite változat. Egyelőre a Reno 9 sorozat sem érkezett meg hazánkba, szóval még várni kell. A most feltárt Reno 10 Pro+ dizájnja összhangban áll a nemrégiben megjelent vázlatokkal. A készülék fekete színben érkezik, csillogó hátlappal, ovális kamera modullal, ívelt és keskeny szélű kijelzővel.

Hátul három kamera található, és források szerint az egyik egy 50 megapixeles Sony IMX890 szenzor. Emellett egy 8 MP-es ultranagy látószögű szenzor és egy 64 megapixeles periszkóp kamera is helyet kap. A szelfikamera 32 MP, a kijelző pedig 6,74 hüvelykes lesz. A telefonban akár 16 GB RAM és 4700 mAh kapacitású akkumulátor is megtalálható lesz.