Az OnePlus, amely híres a kiváló minőségű mobiltelefonjairól, egy új csúcsmodellen dolgozik, amelyet hamarosan bemutat. A tavalyi évben a OnePlus 10T után most egy új modellt, az úgynevezett 11T-t vagy 11RT-t tervez bemutatni. Az új telefon egy változat lesz a nemrégiben interneten felbukkant Ace 2 Pro modelljéből.

Februárban a vállalat bemutatta az Ace 2-es modellt, amely Snapdragon 8+ Gen 1 processzorral volt felszerelve, majd márciusban következett az Ace 2V, amely Dimensity 9000 processzorral érkezett. Most pedig itt van az OnePlus Ace 2 Pro, amely a még erőteljesebb Snapdragon 8 Gen 2 processzorral rendelkezik. A megbízható forrás, a Digital Chat Station állítása szerint a telefon egy 1.5K felbontású görbült kijelzőt kapott. A kijelző teljesen új technológiával készült, amit jelenleg a BOE cég tesztel.

A Digital Chat Station nem közölt több technikai részletet, de más források azt állítják, hogy a kamera és az akkumulátor a korábbi Ace 2 modellből marad. Ha ez így van, akkor az Ace 2 Pro modellben egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor lesz, valamint négy kamera: 50 MP-es fő kamera, 8 MP-es széles látószögű kamera, 2 MP-es makró kamera és 16 MP-es szelfi kamera. Várható továbbá 100W-os töltési lehetőség, és talán egy új OxygenOS operációs rendszer is, amely az Android 14-re épül.

A fő kamera egy OmniVision OV64MP szenzort kapott, F/1.79 nyílásértékkel. A széles látószögű kamera egy Sony IMX355 szenzorral, míg a makró kamera egy GalaxyCore GC02M szenzorral rendelkezik.