Szeretnél megismerkedni az iPhone 15 Plus legújabb frissítéseivel? Az Apple nem okozott csalódást, és számos izgalmas fejlesztéssel állt elő az új modellben. Nézzük meg, milyen újításokkal találkozhatunk, ha megvásároljuk az új készüléket!

Ismerd meg az iPhone 15 Plus új, kibővített színválasztékát
Ismerd meg az iPhone 15 Plus új, kibővített színválasztékát

Dizájn és kijelző

iPhone 15 Plus

Az iPhone 15 Plus külseje nem változott gyökeresen az előző, 14-es modellhez képest, de a Dynamic Island technológia igencsak feldobta a felső részét. Az alumínium kereten észrevehető egy erősített kontúr, és a hátlap mat textúrájú. Öt színben szerezhető be: rózsaszín, sárga, zöld, kék és fekete. A 6,7 colos OLED kijelző fényereje pedig elérheti a 2000 nitet, ami kétszerese az előző modellnek, állítja az Apple.

Specifikációk

Apple iPhone 15 Plus

A 6,7 colos OLED kijelző mellett az Apple A16 Bionic lapkával, Wi-Fi 6, USB-C, Bluetooth 5.3 és 5G támogatással is rendelkezik. A hátsó kamera 48 megapixeles, míg az elülső 12 megapixeles. Az akkumulátor kapacitása és a töltési sebesség sajnos még ismeretlen, de a biztonságért a Face ID felel.

Kamera

Az iPhone 15 Plus kamerája még több megapixellel büszkélkedhet
Az iPhone 15 Plus kamerája még több megapixellel büszkélkedhet

A főkamera új, 48 megapixeles szenzorral rendelkezik. Ez kisebb a 15 Pro és a 14 Pro modelleknél, de az Apple ígéretei szerint a képminőség továbbra is remek marad. A készülék képes automatikusan mélységinformációt gyűjteni, így portréfotókat is készíthetünk könnyedén.

Érdekes extrák

Az Emergency SOS funkció már 14 országban elérhető, és hamarosan Svájc és Spanyolország is csatlakozik. Az iPhone 15 Plus még új U2 UWB chippel is rendelkezik, ami háromszor nagyobb távolságra képes jelet továbbítani.

Ár és elérhetőség

Az iPhone 15 Plus alapváltozata, 128 GB tárhellyel, 1099 eurótól (kb. 407 000 Ft – a hazai piacon további hozzáadott költségek is társulhatnak) kapható. A megrendelések szeptember 15-től adhatók le, a piacra kerülés pedig szeptember 22-én várható.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!