A Honor Watch 4 okosóra Európában is elérhetővé vált, így a technológiai eszközöket kedvelő magyar felhasználók is hamarosan kipróbálhatják ezt az újdonságot. Az alapváltozat ára 150 euró, ami forintban kiszámolva körülbelül 56 000 Ft. A készülék alumínium testtel és 1,75 hüvelykes AMOLED kijelzővel érkezik, melynek felbontása 450 x 390 pixel, 340 ppi pixel sűrűséggel és 60 Hz-es frissítési rátával.

Honor Watch 4

A Honor Watch 4 további jellemzői között megtalálható a Bluetooth 5.2 kapcsolat, melyen keresztül fogadhatók hívások és üzenetek az okosórán keresztül, amennyiben az a felhasználó mobiltelefonjához kapcsolódik. Sajnos Európában az eSIM és WiFi támogatás hiányzik..

Az eszköz 5 ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy vízálló, továbbá számos hasznos szenzor is található benne. Ezek közé tartozik a pulzusmérő, az oxigénszint-érzékelő, az alvásfigyelő, valamint a GPS is.

Honor Watch 4

Az okosóra 451 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely akár 14 napos üzemidőt is képes biztosítani. Persze ez függ a használattól is: ha például folyamatosan be van kapcsolva a pulzusmérő, naponta 200-szor aktiválod a képernyőt, hetente 30 percig hívásokat fogadsz Bluetooth-on keresztül, 90 percig sportolsz GPS-szel, naponta 50 üzenetet kapsz, 6 hívást nem veszel fel és 3 riasztást állítasz be.

Honor Watch 4

Egyelőre a Honor Watch 4 csak fekete színben kapható és Franciaországban már elérhető a piacokon. A hazai elérhetőségről és a további színek megjelenéséről még nincsenek hivatalos információk.