2022-ben szárnyra kaptak a pletykák egy esetleges első hajtogatható OnePlus okostelefonról. A vállalat az MWC 2023 technológiai vásáron tisztázta a helyzetet, amikor bejelentették, hogy az első ilyen kialakítású készülék még ebben az évben megjelenik. Nemrég új hír látott napvilágot, miszerint az újdonság bemutatója augusztusban lesz, és most azt is megtudtuk, hogy az úgynevezett OnePlus V Fold az OPPO Find N3 jövőbeli modelljéhez hasonló dizájnt fog kölcsönözni. Alább részletezzük a tudnivalókat.

Az első hajtogatható OnePlus okostelefon talán az OPPO Find N3 újracsomagolt változata lesz

Az információk Yogesh Brar tipsteren keresztül jutottak el hozzánk (forrás: 91Mobiles). Szerinte az OPPO Find N3 és a OnePlus V Fold hasonló dizájnt fog adoptálni. Az N3 modellről kiszivárgott képek alapján változások várhatóak a korábbi kialakításhoz képest. Így az új modellek közvetlen versenytársai lehetnek a Galaxy Z Fold 5, Google Pixel Fold és Huawei Mate X3 készülékeknek, hasonló formátumot adoptálva, hosszú külső panelel.

Az első hajtogatható OnePlus okostelefon talán az OPPO Find N3 újracsomagolt változata lesz

Az a hír járja, hogy az OPPO Find N3 egy 8 hüvelykes, hajtogatható, 120Hz-es frissítési frekvenciájú fő kijelzővel fog érkezni. Hátlapján pedig lenyűgöző kamera beállítás található, amely hasonló az OPPO Find X6 csúcsmodelljén találhatóhoz.

A főkamera egy 50 MP-es Sony IMX890 szenzor, mellette pedig 48 MP-es ultrawide (Sony IMX581) és egy 32 MP-es periszkóp kamera található. Az elülső kamera várhatóan 20 MP-es lesz, de a főkamerát is használhatjuk fényképek készítésére, az előnézethez pedig a külső panel áll rendelkezésünkre.

Megbeszélés tárgyát képezi, hogy a OnePlus egy hajtogatható kialakítású telefonon is dolgozik-e. Nincs még megerősítve, de az a hír járja, hogy a készülék hasonló formátumot fog követni, mint az OPPO Find N2 Flip.