Az ASUSTOR ismét előrukkolt egy újdonsággal: megérkezett az Xpanstor 4, az eddigi legfejlettebb bővítőegysége a márka palettáján. Az új kiegészítő USB 3.2 Gen 2 Type-C csatlakozással büszkélkedhet, ami nem csak gyorsaságával, hanem a MyArchive hideg biztonsági mentési technológiával való kompatibilitásával is kihívást jelent a versenytársaknak. Ezen felül akár 22 TB-os, 10 Gbps sebességű meghajtókat is támogat, ami ideális a NAS rendszered kapacitásának további bővítésére.

ASUSTOR Xpanstor 4
ASUSTOR Xpanstor 4

De mi is teszi ezt az új bővítőegységet különlegessé? Kezdjük a sebességével: az Xpanstor 4 képes a csatlakozási sebességet 5 Gb/s-ról 10 Gb/s-ra növelni az USB-porton keresztül, miközben még az USB 3.2 Gen 1 szabvánnyal is tökéletesen működik együtt. Nem is beszélve a MyArchive technológiáról, amely most már ütemezési lehetőséggel is rendelkezik, tehát könnyedén elkészíthetitek a biztonsági mentéseket.

Az ASUSTOR Xpanstor 4: Az intelligens tárolási megoldások új generációja

Gondolkodtatok már azon, hogy mi történik, ha a csatlakoztatott NAS rendszered alvó állapotba kerül? Az Xpanstor 4 ebben a helyzetben az energiatakarékosságot szem előtt tartva alvó üzemmódra vált. Ráadásul a beépített intelligens ventilátor gondoskodik róla, hogy a merevlemezek hőmérséklete mindig optimális maradjon.

ASUSTOR Xpanstor 4

Mindenki utálja a kábeleket, de az Xpanstor 4 esetében nem lesz gond a csatlakoztatással, hiszen egy speciális kábelt is mellékelnek a csomagban. A négy cserélhető tárolórekesz pedig csak hab a tortán, amelyekkel a NAS rendszered tovább bővíthető, és mindezt három év garanciával kínálják.

Az Xpanstor 4 sokoldalúsága, kiváló kapacitása és kompatibilitása azt mutatja, hogy az ASUSTOR odafigyel a felhasználói igényekre. A tárolási megoldások terén ez a készülék egy új alternatíva lehet azoknak, akik ki akarják bővíteni meglévő rendszerüket.

További információért és részletekért látogass el a termékoldalra.