Az ASUS Zenfone 10 csúcsmodell bemutatója napokon belül, június 29-én veszi kezdetét. A compact kialakítású készülék világszerte elérhető lesz, és egy igazán figyelemre méltó bemutatkozást ígér.

Már előre megismerkedhetünk a készülékkel köszönhetően a winfuture.de weboldalnak, ahol a okostelefon majdnem teljes specifikációját, valamint friss képeket tettek közzé, amelyeken a telefon minden oldalát megmutatják.

ASUS Zenfone 10

A telefon dizájnját már korábbi képek alapján ismerhettük meg, és tudjuk, hogy öt színben lesz elérhető: fehér, fekete, kék, piros és zöld, tehát mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. Aa ASUS Zenfone 10 az előd modell általános formáját megtartva, 5,9 hüvelykes AMOLED FHD+ 144Hz kijelzővel érkezik.

A Zenfone 10 izgalmas funkcióit a Snapdragon 8 Gen2 lapka, a 8/16 GB RAM, valamint a legfeljebb 512 GB-os flash tárhely adja. 5000 mAh-s gyorstöltésű akkumulátort kap, továbbá a telefon IP68 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek és a pornak. A telfon hátulja műanyagból, míg kerete fémből készül.

A Zenfone USB-C porttal, 3,5 mm-es audio jack-csatlakozóval, oldalsó ujjlenyomat-olvasóval és kamerafelhozamallal büszkélkedhet. Hátul egy 200 megapixeles wide és egy 8 megapixeles ultra-wide lencsét találunk, elől pedig egy 32 megapixeles szelfikamerát. A telefon alapértelmezetten Android 13 rendszerrel fut majd.

Az ASUS Zenfone 10 ára 749 euró lesz, ami körülbelül 282 000 forintnak felel meg. Várjuk a teljes bemutatást és a részletes specifikációkat!