Új információk érkeztek az Apple következő iPadjeiről. Szóba került egy iPad mini 7 és egy iPad Air 6 is. Úgy tűnik, mindkét készülék még ebben a hónapban bemutatkozhat. A Weibo-n aktív “Instant Digital” néven ismert tippelő friss híreket osztott meg velünk az új iPadekkel kapcsolatban. A MacRumors is beszámolt ezekről a hírekről.

Az Apple talán már ebben a hónapban bemutatja az új iPad mini 7-et és az iPad Air 6-ot

Úgy néz ki, hogy az Apple idén októberben hozza ki új termékeit. Az “Instant Digital” korábban is megbízható infókkal szolgált, és most azt állítja, két új iPad-modell érkezik.

Mit tudunk az új készülékekről?

A Weibo-s tippelő szerint “a hetedik generációs iPad mini (A16), az első generációs Apple Pencil USB-C csatlakozóval, a tizenegyedik generációs iPad és a hatodik generációs iPad Air (M2 lapka) is bemutatkozik ebben a hónapban.”

Az iPad mini-ről korábban is hallottunk, amikor először kaptunk róla bővebb információkat. A hatodik generációs iPad Air állítólag az új M2 lapkával jön, ami az M1 utódja. Ez a lapka gyorsabb működést és több más fejlesztést is kínál.

Új USB-C csatlakozó az Apple Pencilhez

Azt is hallottuk, hogy az Apple egy módosított első generációs Apple Pencilt tervez bemutatni, de most már USB-C csatlakozóval – ez az EU új előírása miatt van. A szakértők szerint az Apple valószínűleg októberben, egy kisebb eseményen vagy sajtóközleménnyel fog új termékeket bemutatni. Új Mac-eket is várnak még karácsony előtt.