Mint az várható volt, a realme ma leleplezte új táblagépét. A cég még új a táblagépek piacán, de már több modellt is fel tud mutatni portfóliójában. Az új modell, a realme Pad 2, elegánsan megmunkált alumínium testet, 11,5 hüvelykes kijelzőt kínál adaptív képfrissítési sebességgel és egy olyan lapkát, amely még a játékrajongóknak is kiváló szolgálatot tesz. A jó hír, hogy az eszköz elérhető áron van, és nagy eséllyel hamarosan Európába is megérkezik.

realme Pad 2

A realme Pad 2 egy 11,5 hüvelykes IPS LCD panellel rendelkezik, amelynek adaptív 120Hz-es képfrissítési sebessége van. Tekintettel arra, hogy a képfrissítési sebesség akár 40Hz-re is csökkenhet, ez a kijelző energiatakarékosnak ígérkezik. Emellett több mint 1 milliárd színt képes megjeleníteni, 10 bites támogatással és TUV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a kék fény kibocsátásának csökkentését is jelenti, a szem egészségét óvva ezzel.

realme Pad 2

A táblagép finoman megmunkált alumínium testet kapott, izgalmas kétoldalas dizájnnal, fekete vagy Inspirational Green (Inspiráló Zöld) színekben érhető el. Négy sztereó hangszórót tartalmaz Dolby Atmos támogatással, és a ház alatt egy 8360 mAh kapacitású akkumulátor található, amely támogatja a 33W-os SuperVOOC vezetékes töltést.

Alumínium testben érkezik a gamer lapkás realme Pad 2 táblagép!

Alapkonfigurációjában 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel rendelkezik, de elérhető 8 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel is. Mindezek mellett a realme Pad 2-t egy MediaTek Helio G99 lapka hajtja, ami akár a játékhoz is ideális választásnak bizonyul.

A realme Pad 2 egyelőre csak Indiában debütált. Az alapmodellt kb. 80 000 Ft-ért árusítják, míg a csúcsmodell, amely 8 GB RAM-mal rendelkezik, kb. 95 000 Ft-ba kerül. Mivel a realme Pad utódjáról beszélünk, ez a modell várhatóan hamarosan Európában is debütál.