Az “Andor” után egy újabb Star Wars-sorozat érkezik a Disney+ platformra augusztusban. Ez nem más, mint a “Star Wars: Ahsoka”, a Lucasfilm gyártásában készült sorozat, amelyhez alább megtekinthető az új előzetes.

A sorozat debütálása augusztus 23-án várható, ekkor érkeznek az első két rész. Az új előzetesen túl megtekinthető egyfajta kulisszatitokat felfedő videó is, az “Út Ahsoka-hoz” címmel, ahol a sorozat színészei és alkotói mesélnek a produkcióról. Az “Ahsoka” a Jedi lovag, Ahsoka Tano történetét követi, aki egy új fenyegetést vizsgál egy sebezhető galaxisban, az Birodalom bukása után.

A címszerepet Rosario Dawson alakítja, továbbá a szereplők között találjuk Ray Stevensont, David Tennantot, Lars Mikkelsent és Mary Elizabeth Winsteadet. A forgatókönyvet Dave Filoni írta, míg a producere az inspiráló Jon Favreau. Ahsoka Tano egy Jedi padawan, akit maga Anakin Skywalker képzett ki. A karaktert az animált sorozat, a “The Clone Wars” számára hozták létre, és feltűnt a “Mandalorian” második évadában is. Megjelent a “Boba Fett Könyve” című sorozatban is, ahol a Nagyadmirális Thrawn nyomában van.

Ahsoka harcmodora és karakterfilozófiája a samurájokra, vagy a roninokra emlékeztet.