A Samsung nemrég bemutatta a Galaxy Buds3 és Buds3 Pro fülhallgatókat, amelyek számos újítással és frissítéssel jelentkeznek a korábbi modellekhez képest. Az új fülhallgatók dizájnja jelentősen eltér az előző generációktól, modern, ipari megjelenésű, szögletes formavilággal, amely különösen vonzó lehet a gaming közösség számára.

Samsung Galaxy Buds3 és Buds3 Pro: új dizájn és gaming világítás
Samsung Galaxy Buds3 és Buds3 Pro: új dizájn és gaming világítás

Új dizájn és gaming esztétika

A Galaxy Buds3 és Buds3 Pro teljesen új külsőt kaptak. Az ipari dizájn szögletes vonalai és a Blade stílusú világítás kifejezetten a játékosokat célozza meg, de általános felhasználásra is remek választás. Az új dizájn nem csak esztétikai szempontból jelentős, hanem a funkcionalitás terén is előrelépést hoz. A Buds3 Pro modell például gumiharangot kapott a jobb zajszűrés érdekében, míg a Buds3 e nélkül érkezik, hibrid zajszűrő technológiával.

A Galaxy Buds3 és Buds3 Pro teljesen új külsőt kaptak
A Galaxy Buds3 és Buds3 Pro teljesen új külsőt kaptak

Fejlett technológia és funkciók

Az új fülhallgatók számos innovatív funkciót kínálnak. Az egyik legizgalmasabb újdonság a valós idejű fordítási képesség, amely lehetővé teszi, hogy a fülhallgatók valós időben fordítsanak le különböző nyelveken beszélt szövegeket, például egy kínai hírműsort. Ezen kívül a Buds3 Pro intelligens zajszűrő technológiája képes különbséget tenni a környezeti zajok és az emberi hangok között, így még hatékonyabbá teszi a zajcsökkentést.

Samsung Galaxy Buds3 sorozat: szögletes vonalak és valós idejű fordítás; Intelligens zajszűrés és 360 Audio funkció

Mindkét modell támogatja a 360 Audio funkciót, amely térhatású hangzást biztosít, valamint érintéses vezérléssel rendelkeznek, amely magában foglalja az érintést, csúsztatást és nyomást is. A Buds3 és Buds3 Pro fülhallgatók IP57-es minősítéssel rendelkeznek, így por- és vízállóak. A Buds3 Pro fejlett kétirányú hangszóróval és planáris magassugárzóval érkezik, amelyek kristálytiszta hangzást biztosítanak.

Árak és elérhetőség

A Galaxy Buds3 ára 99 990 Ft, 18 havi részletfizetéssel is elérhető, havi 6 635 Ft-os részletben (THM: 24,99%). A fülhallgatók előrendelhetők, ráadás vezeték nélküli töltőpaddal. Az ár és az elérhetőség a Samsung Magyarország hivatalos weboldalán található információk alapján került meghatározásra.