A Xiaomi nemrégiben bejelentette, hogy a vállalat új telefonjait, a Xiaomi 13T modelleket szeptember 26-án fogja bemutatni. Ugyanezen az eseményen kerül sor a Watch 2 Pro okosóra hivatalos debütálására is, amelynek részletei már hivatalos képeken is megjelentek.

Xiaomi Watch 2 Pro

Az új Xiaomi Watch 2 Pro egy 1,43 hüvelykes AMOLED kijelzőt kínál, így vibráló és élénk képminőség várható. Az óra dizájnja elegáns, rozsdamentes acél házzal. A kijelzőn az Always On Display funkció is elérhető, és az óralap analóg stílusú jelöléseket tartalmaz.

Xiaomi Watch 2 Pro

A kapcsolódási lehetőségek között szerepel nemcsak a Bluetooth, hanem a 4G LTE is. A Watch 2 Pro két oldalsó gombot és egy forgatható koronagombot is tartalmaz, amelyek közül az egyik testre szabható. A kialakítás egyes elemei a Samsung Galaxy Watch 6 Classic órára is emlékeztetnek, például a kis oldalsó kiemelkedés és a forgatható keret, amelyek az alkalmazások közötti navigálást segítik.

Xiaomi Watch 2 Pro

Ezen kívül az egészség és a fitnesz terén is számos funkcióval rendelkezik: alvásfigyelés, oxigénszint-mérés és számos testmozgási profil. A termék barna bőrszíjjal és fekete házzal fog megjelenni. Az árát egyelőre nem tudjuk.

Várjuk tehát szeptember 26-át, és kíváncsian figyeljük, hogy a Xiaomi milyen további meglepetéseket tartogat számunkra!

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!