A Sonos Move 2 nem csak egy újabb hordozható hangszóró a piacon. Ez a Sonos legújabb zászlóshajója, mely otthoni és szabadtéri környezetben is fokozza a zenehallgatás élményét. A készülék 24 órás akkumulátor-élettartammal, vízálló és strapabíró külsővel, valamint egyedülállóan tiszta és erőteljes sztereó hangzással debütál.

Sonos Move 2

A Move 2 lenyűgöző hangzást és funkciókat ígér, mind otthon, mind a szabadban. A két beépített hangszóró és a precízen hangolt mélynyomó lehetővé teszi, hogy a zene olyan, mintha élő koncerten lennél. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat is támogatott, így a felhasználók sztereó párosítást is létrehozhatnak, ha Wi-Fi-hez csatlakoznak, vagy integrálhatják a Move 2-t a Sonos rendszerükbe.

Sonos Move 2

Az akkumulátor teljesítménye is megduplázódott az előző modellhez képest, mostanra 24 órára növelve az üzemidőt. A beépített USB-C port pedig lehetővé teszi, hogy más elektronikai eszközöket is tölthess, útközben.

A fenntarthatóság sem maradt ki a képből. A Move 2 úgy lett tervezve, hogy minimalizálja az energiafogyasztást, és tartalmaz újrahasznosított anyagokból készült részeket. A csomagolás is környezetbarát, mivel teljesen újrahasznosítható.

Sonos Move 2

A Sonos Move 2 rugalmassága és strapabírósága ideális választás minden körülmények között. Az IP56 minősítésnek köszönhetően ellenáll az esőnek, a sárnak és az ütéseknek, miközben a Trueplay technológia folyamatosan optimalizálja a hangzást az adott környezethez.

Sonos Move 2

Az új felhasználói felület, melyet más, nemrégiben piacra dobott Sonos Era termékek is használnak, egyszerűbbé és intuitívabbá teszi a kezelést. A kapacitív hangerőszabályzó mellett az alkalmazásokban, az Apple AirPlay2-n és a Bluetooth-on keresztül is könnyen irányítható a készülék.

A Move 2 gyorsan csatlakozik a kedvenc tartalmadhoz Wi-Fi vagy Bluetooth segítségével, és az opcionális Sonos Line-In adapterrel akár további audioforrásokhoz is hozzáadható.

A termék várható ára hazai üzletekben körülbelül 200 000 forint lesz.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!