A Xiaomi 13T legújabb telefonmodelljének egy kibontási videója már a hivatalos megjelenés előtt napvilágot látott. A felvétel egy guatemalai felhasználótól származik, és véletlenül került fel a YouTube-ra. Itt nem a gyakran említett 13T Pro-ról beszélünk, hanem a standard 13T változatról.

Xiaomi 13T

A kibontás során a telefon sokban hasonlít a már ismert Redmi K60 Ultra modellre, csupán a sarokban lévő Redmi logót cserélték le Xiaomi logóra. A készülék szögletes kerettel és 50 megapixeles hátlapi kamerával érkezik, amelyen nincs Leica márkajelzés.

A dobozban egy 67W-os gyorstöltő, USB-C-től USB-A-ig terjedő kábel és egy átlátszó tok található. A készülék vagy fényes fekete vagy mentazöld színben lesz kapható. Technikai jellemzők terén nincsenek nagy meglepetések: 20 MP-es szelfikamera, 50 MP-es főkamera, 8 MP-es ultranagy látószögű és 2 MP-es makrókamera, 6,67 colos OLED képernyő 144 Hz-es frissítéssel és 2712 x 1220 pixel felbontással. A lapkája egy erős MediaTek Dimensity 9200+. A telefon szeptember végén fog debütálni.

A videót sajnos már leszedték a YouTube-ról, csak ezek a képernyőképek maradtak meg, amiket fentebb láthattok.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!