A Samsung nemrég Európában hivatalosan is bemutatta az EHS Mono R290 hőszivattyút. Ez a termék Frankfurtban, az ISH-n volt először bemutatva, és az otthonok fűtésének újragondolására készült. Legújabb technológiával javítja a komfortot, és alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkezik. Nézzük meg a részleteket!

Samsung EHS Mono R290

Az EHS Mono R290 több fűtési teljesítménnyel is elérhető: 5, 8, 12 és 16 kW. Fontos megemlíteni, hogy az 5 és 8 kW-os modellek csak 850 mm magasak, míg a 12 és 16 kW-osak körülbelül 1000 mm magasságot érnek el.

A termék legújabb technológiával kínál magasabb komfortot, amely alacsony globális felmelegedési potenciállal rendelkező hűtőközeget használ, és folyamatosan biztosítja a magas hőmérsékletű, akár 75 °C-os meleg vizet. Ez a fűtési rendszer ideális mindazoknak, akik fosszilis tüzelőanyagokon alapuló rendszert használnak, és nem akarnak további beruházásokat tenni a hőszigetelés javítására.

A Samsung újraértelmezi az otthonok fűtését: Bemutatkozik az EHS Mono R290 hőszivattyú

A hőszivattyú megbízhatóan működik, még -10 °C-os hőmérsékleten is 100% fűtési teljesítménnyel. Továbbá, még -10 és 43 °C közötti külső hőmérsékletek mellett is képes 70 °C-os háztartási meleg vizet előállítani anélkül, hogy booster fűtőberendezést igényelne, ami nyáron energiamegtakarítást eredményez.

Az EHS Mono R290 hőszivattyú használata és beállítása egyszerű. A külső EHS Mono egység úgy van kialakítva, hogy egyszerű legyen felszerelni. Nem igényel fluorgáz tanúsítványt a telepítéshez. A hőszivattyú belső alkatrészeihez az oldalsó panelt könnyedén lehet levenni, mindössze három csavar kioldásával, ami megkönnyíti a telepítést, karbantartást és szervizelést.

Samsung EHS Mono R290

Modern, sötét szürke dizájnnal rendelkezik, ami jól illeszkedik a modern épületek külső dizájnjához, és eleganciát kölcsönöz különféle külső homlokzatokhoz. A hőszivattyúsorozat a SmartThings Energy-hoz is csatlakoztatható az energiamegtakarítás és a hatékony energiafelhasználás maximalizálása érdekében.

További információkért az EHS Mono R290 hőszivattyúról kattints ide!