Amennyiben a Samsung Galaxy Buds2 Pro vezeték nélküli fülhallgatók boldog tulajdonosa vagy, itt az idő, hogy készüléked frissítsd: ma egy új verzió érhető el, mely számos fejlesztést kínál. A cikk címe is sejteti, hogy az Ambient Sound (Környezeti Hang) funkció kapta az újítások közül a legkiemelkedőbbet – ez a funkció képes akár 20 decibelnyivel is felerősíteni a közeli hangokat, igényeidnek megfelelően.

A Samsung Galaxy Buds2 Pro fülhallgatók környezeti hangfunkciója új frissítést kap

Ez a funkció a fülhallgatók külső mikrofonjait használja, hogy a környezetedben lévő fontos hangokat is hallhasd, így mindig tisztában lehetsz a körülötted zajló eseményekkel, miközben élvezed kedvenc zenéidet. Az új mód mostantól 5 fokozatú erősítést kínál, szemben a korábbi 3-mal.

A Galaxy Wearable alkalmazásban testre szabhatod a környezeti hang funkciót, mind a hangerőt, mind a hangszínt beállíthatod puhatól tisztáig. Az új frissítés ma kezd el terjedni a felhasználók között. Az új frissítés ma kezd el terjedni a felhasználók között. Megjegyezném, hogy a Samsung Galaxy Buds2 Pro fülhallgatók jelenleg is elérhetők a hazai piacon, és az Árukereső.hu információi szerint az áruk 50 000 forint alatt van.