A Redmi márka újabb sportra fókuszált okosórával örvendezteti meg a fogyasztókat, ezúttal a Redmi Watch 3 Active modell érkezett. A termék világszerte elérhető, beleértve Európát is, ahol a kiskereskedelmi ára körülbelül 15 000 Ft.

Redmi Watch 3 Active

Az óra egy 1.83 hüvelykes AMOLED kijelzővel van felszerelve, ami specifikációjában és méretében is megelőzi a márciusban bemutatott Redmi Watch 3-at. Az új modell támogatja a Bluetooth hívásokat, folyamatosan követi a véroxigén szintet és a pulzust, illetve az alvás minőségét is figyeli. Emellett több mint 100 sportmódot is kínál. A kialakítása téglalap alakú és több mint 200 watch face elérhető.

A Redmi Watch 3 Active

Az óra teste 5 ATM minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akár 50 méter mélyre is elmeríthető. Az akkumulátora akár 12 napos használatot is biztosíthat közepes igénybevétel mellett, vagy 8 napot intenzív használat esetén. Emellett számos egészségügyi funkciót is kínál a hölgyek és az urak számára egyaránt. A watch face-ek személyre szabhatóak.

Németországban már beszerezhető a Redmi Watch 3 Active, ahol az óra kiskereskedelmi ára körülbelül 13 000 forintba kerül. Ezzel szemben az Amazonon, Németországban és Spanyolországban is, az órát jóval magasabb, körülbelül 23 000 forintos áron értékesítik.