A Redmi Note 12 sorozat első négy modellje már bemutatkozott Európában. Ezek a Redmi Note 12 4G, Note 12 5G, Note 12 Pro 5G és Note 12 Pro+ 5G modellek. Most a márka két új modellt jelentett be Európában, amelyekről néhány nappal ezelőtt szivárogtak ki információk: a Redmi Note 12S és a Redmi Note 12 Pro 4G, amelyek LTE-kapcsolattal rendelkeznek és néhány eltérést mutatnak a sorozat többi okostelefonjától.

Redmi Note 12 Pro 4G

Ez a modell 6,67 hüvelykes átlójú AMOLED kijelzőt kap, 120 Hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással. Hasonlít a sorozat többi, már Európában bemutatott modelljére, de a motorháztető alatt egy Snapdragon 732G 4G processzor található.

A Redmi Note 12S és a Redmi Note 12 Pro 4G bejelentése: Új LTE-képes modellek bővítik a sorozatot Európában

A hátlapon 108 MP-es kamerát kapunk, a telefon képes 4K 30 FPS minőségű videók rögzítésére. Nincs OIS, és a Redmi nem részletezte a többi hátlapi szenzort. Valószínűleg egy 8 MP-es ultrawide kameráról és két 2 MP-es szenzorról van szó (Makró és bokeh).

A telefon 5000 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, 67 W-os vezetékes töltéssel és sztereó hangszórókkal érkezik. Rendelkezik 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval, infravörös érzékelővel, NFC-vel a kontaktmentes fizetéshez és microSD-kártya foglalattal. A készülék 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB tárhely konfigurációban lesz kapható, ára 329 eurótól indul.

Redmi Note 12S

Ez a modell egy 6,43 hüvelykes átlójú IPS LCD kijelzőt tartalmaz, 90 Hz-es frissítési rátával. A hátlapon egy 108 MP-es fő kamera található, a motorháztető alatt pedig egy MediaTek Helio G96 processzor működik.

A Redmi Note 12S és a Redmi Note 12 Pro 4G bejelentése: Új LTE-képes modellek bővítik a sorozatot Európában

Oldalsó ujjlenyomat-érzékelővel, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, 33 W-os töltéssel és sztereó hangszórókkal érkezik. Rendelkezik 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval és microSD-kártya foglalattal. Az Onyx Black, Ice Blue és Pearl Green színváltozatokban lesz elérhető, az ára pedig 289 eurótól indul.

A Redmi Note 12 sorozat valóban összezavaró lehet a sok modell miatt. Összefoglalásként álljon itt a sorozatban eddig bemutatott telefonok listája:

Ezzel a bővített kínálattal a Redmi Note 12 sorozat minden felhasználó igényét képes kielégíteni, legyen szó 4G vagy 5G kapcsolatról, különböző processzorokról és kamerarendszerekről, valamint az eltérő árkategóriákról. A márka ezzel ismét bizonyítja, hogy széles körben elérhető, minőségi okostelefonokat kínál a piacon.