Úgy tűnik, hogy a realme hamarosan két fontos okostelefont dob piacra: a realme 13 Pro és a realme 13 Pro+ modelleket. A Pro+ verzió nemrégiben több jelentős tanúsítványt is megszerzett, dizájnját pedig a kínai TENAA adatbázisában is megcsodálhattuk. A részletek alapján a Pro+ nem sokban tér el elődjétől külsőleg, de több izgalmas újítással is szolgál.

A realme 13 Pro+ megkapta a kínai tanúsítványt, dizájnját pedig a TENAA adatbázis fedi fel

A realme 13 Pro+ hátsó része egy nagy méretű, kör alakú kamera modult tartalmaz, ami egy csúcskategóriás kamerás telefon benyomását kelti. Az előlapon egy 6,7 hüvelykes, 120Hz-es frissítési rátájú AMOLED kijelző található, amely a jobb oldalon elhelyezett gombokkal egészül ki. A telefonban optikai ujjlenyomat-érzékelő is lesz, míg a hátlapon három kamera + egy LED villanó kapott helyet.

realme 13 Pro+
realme 13 Pro+

A telefon belsejében a Snapdragon 7s Gen 2 processzor dolgozik, 8 GB vagy 12 GB RAM-mal, és akár 512 GB UFS 3.1 tárhellyel. A hátlapon egy 50 MP-es OIS főkamerát, egy 8 MP-es ultrawide kamerát, és egy 50 MP-es periszkópos kamerát találunk, amely 3x optikai zoomot kínál. Az előlapi szelfi kamera 32 MP-es.

A realme 13 Pro+ üvegborítású házzal és IP65 minősítéssel rendelkezik, amely víz- és porállóságot biztosít. Az 5000 mAh kapacitású akkumulátor 80W-os SuperVOOC gyorstöltéssel tölthető. Az első teaserek már megjelentek, ami arra utal, hogy a globális bemutató hamarosan várható.