Az innovatív elektronikai eszközök gyártására specializálódott Nothing cég újabb mérföldkőhöz érkezett. Az indiai szabványügyi hivatal (BIS) nemrégiben kiadott egy tanúsítványt egy új okosóra modellre, a Nothing Watch (1)-re, ezzel utat mutatva a cég következő lépése felé.

Nothing Watch (1)

A Nothing már korábban is bizonyította elkötelezettségét a termékkínálatának folyamatos szélesítése mellett, a fülhallgatóktól és okostelefonoktól most az okosórák felé fordul. JunSeo Oh dizájner egy teljesen átlátszó, Apple Watch-stílusú órát álmodott meg a Nothing Watch (1)-nek, ami újraértelmezné az okosórák dizájnját.

A Nothing Watch (1) különleges D395 kódnevét az indiai BIS tanúsítványban tüntették fel, és valószínűleg a Particles by XO márkanév alatt debütál majd, amit korábban a Nothing már használt a fülhallgatói termékpalettáján. Az új okosóra talán a “CMF by Nothing” márkanév alatt kerülhet piacra, noha az akronimát még nem ismerjük.

A közelgő Nothing Watch (1) esetében nagy OLED kijelzőre, pulzusszenzorra és a Wear OS operációs rendszerre számítunk. A lapkának a legújabb technológiát kell képviselnie, és legalább 1,5 GB RAM-mal kell rendelkeznie. Az egészségmonitorozási funkciók között várhatóan megtalálható lesz az EKG, pulzus, SpO2, VO2 Max, alvásfigyelés, menstruációs ciklus és stresszfigyelés is. Minden szempontból úgy tűnik, hogy a Nothing Watch (1) egy komoly versenytársa lehet a jelenlegi piacvezető okosóráknak.