A Nothing várhatóan 2024-ben jelenti be harmadik telefonját a kínálatában. Úgy tűnik, nem a Phone (2) utódjáról van szó, hanem egy kedvezőbb árú változatról, amely a Nothing Phone 2a nevet kapta. A hírek szerint a bemutató a február vége felé, a Barcelonában megrendezésre kerülő 2024-es MWC eseményen várható. Egy friss videóban a telefon körvonalai és néhány dizájn eleme is megcsillan, valamint betekintést nyerhetünk a fedél alatt megbújó lapkába.

Az X-en keresztül érkeztek az információk Dylan Roussel tippelőtől. A rövid videóklipben a telefon kulcsfontosságú dizájn elemeit mutatják be. Úgy néz ki, egy kör alakú fényképező modult kapunk, amely két képszenzort és egy LED villanót foglal magában. Körülötte három LED megvilágítású zóna található, ami arra utal, hogy egyfajta Glyph felülettel rendelkezünk. Ezek a zónák a telefon akkumulátorának töltöttségi szintjét jelenítik majd meg és különböző értesítési/ hívási effekteket kínálnak.

Egy középkategóriás telefonról van szó, és úgy hírlik, hogy egy MediaTek Dimensity 7200 lapka hajtja. A modellszáma várhatóan A142 lesz, míg a kijelző mérete 6,7 hüvelyk átlóban. Ha tippelnem kellene, akkor egy magas frissítési ráta LCD panelre számítok.

Egyelőre nem egyértelmű, mennyire lesz vonzó a készülék a lehetséges vásárlók számára. Kíváncsian várjuk, hogyan fogja a Nothing népszerűsíteni a terméket, és természetesen azt is, hogy mennyibe fog kerülni.