A Motorola frissen bejelentett két okosórát, a Moto Watch 70-et és a Moto Watch 200-at, amelyek közül az egyik belépő szintű modell, a másik pedig prémium kategóriába sorolható. A két készülék közös jellemzői között megtalálhatóak a SpO2 szenzor, a hőmérsékletmérés, valamint az AMOLED vagy LCD kijelző.

Moto Watch 200

Az új Moto Watch 200 okosóra egy 1,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 45 mm-es alumínium házzal rendelkezik. Az 5 ATM vízállósági besorolásának köszönhetően akár 50 méter mélyre is merülhet. A készülék pulzusmérővel, SpO2 szenzorral, gyorsulásmérővel és magasságmérővel is felszerelt. A 28 sportágat támogató okosóra GPS-sel rendelkezik, és összekapcsolható a Google Fit és Strava alkalmazásokkal.

A Moto Watch OS operációs rendszer fut rajta, és mikrofonnal és hangszóróval is ellátták, így telefonhívásokat is fogadhatunk vele. A 355 mAh-s akkumulátor akár 14 napos üzemidőt biztosít. A telefonhoz Bluetooth 5.3 LE kapcsolaton keresztül csatlakozik, és esésérzékelő funkcióval is fel van szerelve. A készülék Phantom Black és Gold színben érkezik.

Moto Watch 70

 

A Moto Watch 70 egy 1,69 hüvelykes kijelzővel és 43 mm-es cinkötvözet házzal rendelkezik. Az IP67-es vízállósági besorolása mellett pulzusmérővel és hőmérsékletmérővel is felszerelt. Az okosóra szintén rendelkezik alvásfigyelővel és sporttevékenység-követővel, valamint több mint 100 watch face-t kínál. A Moto Watch OS-t futtatja, és Bluetooth 5.0 LTE kapcsolódást biztosít. A 355 mAh-s akkumulátor ebben az esetben 10 napos üzemidőt tesz lehetővé, és csak fekete színben kapható.