A Wear OS új okosórája, a Mobvoi TicWatch 5 Pro ma mutatkozott be a piacon, mely számos igazán érdekes funkcióval rendelkezik. Ez a cikk bemutatja a készülék jellemzőit, és tájékoztatást nyújt az árakról is. A TicWatch 3 Pro utódjaként a TicWatch 5 Pro számos területen jelentős fejlesztéseket hoz. A lapka, a Snapdragon W5+ Gen1, az első, melyet egy ilyen készülékben alkalmaztak.

A Mobvoi TicWatch 5 Pro okosóra ütős akkumulátor kapacitással és katonai minősítéssel érkezik

Az okosóra egy 1,43 hüvelykes OLED kijelzővel, Gorilla Glass védelemmel, 2 GB RAM-mal és 32 GB flash tárhellyel rendelkezik. Az 628 mAh-es akkumulátor kapacitása nagy, amely a Smart Essential módban akár 80 óra üzemidőt is biztosít, amikor a másodlagos alacsony energiafelhasználású kijelzőre vált, amikor az OLED kijelzőre nincs szükség. Támogatja a gyorstöltést is.

A Mobvoi TicWatch 5 Pro okosóra ütős akkumulátor kapacitással és katonai minősítéssel érkezik

Az TicWatch 5 Pro képes monitorozni akár 100 sportot, a pulzust, a stressz szintjét, a SpO2-t, a VO2 Max indexet, és rendelkezik NFC-vel. A 7000-es sorozatú alumíniumból készült házat, üvegszálas nylon pántot és MIL-STD-810H minősítést kapott. A kijelző körül forgó gyűrű található, mint a Samsung órákban.

Az ára 359 euró (kb. 135 000 Ft).