Nemrég a realme bemutatta a realme GT Neo5 modellt, ami számos vita tárgya lett a netezők között. Ennek két fő oka van. Először is, ez a modell az első tömeggyártásban készülő 240W gyorstöltő technológiát alkalmazó okostelefon, ami jelenleg a leggyorsabban töltődő telefonok egyike, és kevesebb mint 10 perc alatt teljesen feltölthető.

A legolcsóbb 1TB-os telefon? Itt van a realme GT Neo5 SE hivatalos konfiguráció összefoglalója

Másodsorban, ez a modell akár 1TB tárhelyet is kínál, ami számos Android csúcskategóriás telefonnak nincs, ráadásul ennek az ára csak 155.000 Ft körül van, ami nagyon versenyképes. És most a realme GT Neo5 SE kiadására készülünk.

A realme GT Neo5 SE április 3-án debütál. Bár a gép még nem jelent meg hivatalosan, a hivatalos bemelegítő információk alapján már általános képet kaphatunk róla. Jelenleg a realme GT Neo5 SE a második generációs Qualcomm Snapdragon 7+ mobil platformot használja, amelyet “Kicsi 8+”-nak neveznek, 13 hőmérséklet-érzékelővel és egy 4500 négyzetmilliméteres, 3F keményített VC folyadékhűtésű áztatóval.

A legolcsóbb 1TB-os telefon? Itt van a realme GT Neo5 SE hivatalos konfiguráció összefoglalója

Ugyanakkor a gépben egy 5500mAh nagy kapacitású akkumulátor található, 67W gyorstöltést támogat, 1.5K felbontású csúcskategóriás OLED közvetlen képernyővel rendelkezik, és továbbra is 16GB + 1TB maximális tárolóváltozatot kínál. Ezenkívül kettős frekvenciájú GPS, képernyő alatti ujjlenyomat-olvasó, infravörös távirányító, teljes funkcionalitású NFC, X tengelyű lineáris motor és Dolby Atmos-szal ellátott dupla hangszóró is rendelkezésre áll.

A névből látható, hogy a realme GT Neo5 SE pozicionálása és ára alacsonyabb, mint a realme GT Neo5-é. Ugyanazon maximális 16GB + 1TB változat esetén ez a modell lehet a legolcsóbb 1TB-os telefon a realme alatt, és a piacon is a legolcsóbb 1TB-os telefon lehet.

Realme GT Neo5 SE főbb specifikációk

  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 7+ mobil platform
  • Akkumulátor: 5500mAh, 67W gyorstöltés
  • Kijelző: 1.5K felbontású OLED
  • Tárhely: Akár 16GB RAM + 1TB
  • Ujjlenyomat-olvasó: Képernyő alatti
  • NFC: Teljes funkcionalitású
  • Hangszóró: Dolby Atmos-szal ellátott dupla