Nagy izgalommal várjuk a nyarat a hajtogatható okostelefonok piacán, ahol a Google Pixel Fold, a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 megjelenésére számítunk. A Motorola RAZR 40 európai megjelenése is kilátásba helyeződött, az ára azonban több mint 223 000 Ft. A legújabb hírek szerint a HUAWEI is felvett egy lehetséges új projekteket, hogy megjelenítse a legmegfizethetőbb hajtogatható okostelefont a piacon.

A HUAWEI tervei között szerepel a legmegfizethetőbb hajtogatható okostelefon

Az információk a Weibo közösségi oldalon található kínai forrás, a Sina Digital által lettek közzétéve, aki a HUAWEI terveiről számolt be. A kínai technológiai óriás új hajtogatható okostelefont tervez, melynek ára 4000 és 5000 yuan között mozog, azaz kb. 196 000 és 244 000 Ft közötti összeg.

A HUAWEI tervei között szerepel a legmegfizethetőbb hajtogatható okostelefon

Az új eszköz, amely a nova sorozat részének tűnik, flipes kialakítású lesz, és Snapdragon 778G lapkát fog használni, természetesen csak 4G támogatással. Nagy valószínűséggel hasonló specifikációkkal rendelkezik majd, mint a HUAWEI Pocket S, ami 6,9 hüvelykes, 120Hz-es OLED képernyőt, a fent említett lapkát és egy 4000 mAh kapacitású, 40W-os töltési lehetőséggel rendelkező akkumulátort kínál.

A HUAWEI új, hajtogatható nova okostelefonja valószínűleg a Motorola RAZR 40 európai versenytársa lesz, amely szintén 6,9 hüvelykes képernyővel, kis méretű külső kijelzővel és Snapdragon 7 gen1 lapkával rendelkezik. Vajon a Samsung Galaxy Z Flip5 Lite lesz a következő versenytárs?