Közeleg a Snapdragon 8 Gen 3 lapka bevezetése, és ez azt jelenti, hogy számos Android gyártó készül a 2024-es legnagyobb zászlóshajóinak bemutatására. Ezeket az év végén mutatják be. A Xiaomi 14 sorozat bevezetése már megerősített, és a OnePlus 12 is megérkezik, de ma az Honor Magic6 Pro-ról beszélünk, amely nemrégiben kézbe vett képeken jelent meg. Lássuk a részleteket.

Honor Magic6 Pro

Egy prototípusról van szó, amint láthatjuk, mivel egy védőház takarja a készülék hátát. Azonban a telefon előlapján található Dynamic Island stílusú kivágás megerősítve van. Itt található a szelfikamera, és elméletileg itt helyezkedik el egy ToF szenzor is az arcos hitelesítéshez. Bár a hátlapot ez a védőház takarja, a kör alakú fényképezőgép modul elrendezése megerősített, ahogyan azt korábbi rendereléseken is láttuk.

A Honor Magic6 Pro táblagépe hajlított szélekkel rendelkező kijelzővel, kerekített házzal és fizikai gombokkal a jobb oldalon érkezik. Ebben az esetben 120Hz-es LTPO OLED kijelzőt, Snapdragon 8 Gen 3 lapkát, akár 16 GB RAM-ot és 512 GB gyors tárhelyet várunk. A Magic6 Pro hátulján várhatóan egy 50 MP-es fő kamera található Sony szenzorral.

Korábban arról is szó volt, hogy a bevezetés 2024 tavaszán történik, de a bemutató akár korábban is megtörténhet.