A népszerű Digital Chat Station blogger, közzétett néhány látványtervet, melyek az új Honor 90 és Honor 90 Pro mobiltelefonokat ábrázolják. A blogger állítása szerint a készülékek hivatalos bemutatója május 29-én várható. A szivárgások alapján úgy tűnik, hogy az Honor, amely korábban a Huawei leányvállalata volt, készül a nagy dobásra új zászlóshajóival.

A képeken látható, hogy az Honor 90 és az Honor 90 Pro hátlapi kamera moduljai eltérőek: míg az előbbi kettős kör alakú kialakítást alkalmaz, addig utóbbi egy rendhagyó formát vesz fel.

A Honor 90 és Honor 90 Pro mobiltelefonok látványtervei napvilágot láttak, a telefonok pedig május végén kerülnek bemutatásra

A Honor 90 és Honor 90 Pro mobiltelefonok modellszámai – REA-AN00 és REP-AN00 – már ismertek a nagyközönség számára. Viszont a készülékek részletes specifikációi és azonosító fotói még nem hozzáférhetők hivatalosan. Mindkét modell a híresztelések szerint 66W, illetve 100W töltőkkel lesz felszerelve, melyek közül az Honor 90 Pro támogatni fogja a 20V 4.5A-90W gyorstöltési protokollt is.

A blogger szerint az Honor 90 sorozat csúcskategóriás verziójának alapvető specifikációi nem változtak sokat. A csúcsmodell a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chippel van felszerelve, 1.5K magas frekvenciájú, központi dupla lyukú ívelt képernyőt alkalmaz, és S5KHP3 fő kamerával van ellátva, amelynek képminősége enyhén javult.