Sokakat izgat, hogy milyen újításokkal rukkol elő a Google a Pixel Watch 2-ben. Kamila Wojciechowska, az Android Authority munkatársa szerint a készülék hosszabb üzemidővel fog rendelkezni, köszönhetően egy új, hatékonyabb lapkának. Emellett az ultra-szélessávú (UWB) technológiát is beépíthetik az új modellbe.

Mit is jelent ez pontosan? Az új, fejlettebb Qualcomm Snapdragon W5 Plus lapka használatával az óra gyorsabban, hatékonyabban működhet, ami hosszabb akkumulátor-élettartamot eredményezhet. A tavaly bemutatott első Pixel Watch modell még egy lassabb lapkát használt, ami kevesebb, mint egy napos üzemidőt biztosított.

De mi az az UWB? Az Apple már használja ezt a technológiát, például a fülhallgatói pontos megtalálásához. A Samsung is alkalmazza a saját készülékeinél. Ha a Pixel Watch 2-ben is lesz UWB, akkor az órát könnyebben megtalálhatjuk, ha elhagynánk valahol. Ráadásul az óra számos új funkcióval is bővülhet, például az autónk kinyitásával.

Kamila Wojciechowska azt is hozzátette, hogy az új modell akkumulátora nagyobb lesz, ami tovább növelheti az üzemidőt. Emellett a frissítések is gördülékenyebben fognak menni, gyorsabban és egyszerűbben telepíthetjük majd az új rendszerverziókat.

Úgy tűnik, a Google sok izgalmas újítással készül az új Pixel Watch 2-ben. Izgatottan várjuk a hivatalos bemutatót!