Az első Google Pixel Watch a cég által tervezett és közvetlenül forgalmazott okosóra volt. Először a 2022 májusi Google I/O-n mutatták be, és ősszel indult a Pixel 7 telefonokkal együtt. Most egy új, de még nem megerősített jelentés szerint a Pixel Watch utódja, a Google Pixel Watch 2, 2023 őszén kerülhet piacra.

A jelentés a 9to5Google-től származik, névtelen forrásokra hivatkozva. Az írás szerint a Google következő okosórája, amelynek neve lehet vagy nem lehet Pixel Watch 2, a cég következő nagyobb okostelefonjával, a Pixel 8 sorozattal együtt kerül bemutatásra. Ez általában október elején szokott történni.

Ezenkívül a történetben nincsenek további részletek a Pixel Watch 2-ről, például az árát illetően. Az eredeti Pixel Watch 349 dolláros induló árral került forgalomba (kb. 120 000 Ft). Olyan funkciókat tartalmazott, mint a Google Fitbit fitness alkalmazás integrációja és a különféle szíjak és óralapok támogatása. Érdekes lesz látni, hogy a Google képes lesz-e tanulni az eredeti Pixel Watch-tól és új funkciókkal és fejlesztésekkel bővíteni annak utódját.