A Google Pixel széria újabb izgalmas színnel bővülhet: kiszivárgott információk alapján a Pixel 9 rózsaszín változata is érkezhet. A Redditen közzétett képek és hozzászólások alapján a „hanibioud” felhasználó megosztott egy képet, ami ezt a színt mutatja be. A felhasználók vegyesen fogadták a hírt, de többen örülnek a színesebb választék visszatérésének.

A Pixel széria korábbi modelljei között már voltak világos rózsaszín árnyalatok, mint például a Pixel 3. Az új rózsaszín verzió erőteljesebb árnyalatot hozhat, ami a felhasználók nosztalgikus igényeit is kielégítheti. Többen említették, hogy hiányolják a régebbi, feltűnőbb színeket, mint a Nexus 5 piros vagy a Pixel 1 kék változatai.

A fórumon sok felhasználó pozitívan reagált az új színre, de voltak, akik a dizájn más aspektusait kritizálták. A kameradudor továbbra is megosztó téma; egyesek szívesen látnák, ha visszatérnének a korábbi, letisztultabb dizájnhoz. Mások viszont úgy gondolják, hogy az új dizájn magabiztos és versenyképes megjelenést ad a készüléknek, ami szükséges a piacon való helytálláshoz.

Az új rózsaszín Pixel 9 bemutatása várhatóan újabb rajongókat hozhat a márkának, különösen azok körében, akik szeretik a színes és egyedi készülékeket. A hivatalos bejelentés még várat magára, de a kiszivárgott képek és információk alapján izgalmas újdonságok várhatók a Pixel szériában.