A Samsung a következő hónapokban bejelentheti a legújabb zászlóshajóját, a Galaxy S24 Ultrat, amely sok ígéretes változtatást hozhat. Az elmúlt hónapokban egyre több részlet derült ki arról, hogy mit várhatunk a készüléktől, amely várhatóan 2024 januárjában vagy februárjában érkezik. Az egyik legfontosabb változás a telefotó kamera jelentős fejlesztése lehet, amely a pletykák szerint akár 150x-es maximális zoomot is kínálhat.

A GalaxyClub.nl, amely gyakran jelent először a Samsung telefonokkal kapcsolatos hírekről, információi szerint a Galaxy S24 Ultra alapvető telefotó kamerája jelentősen fejlesztésre kerül. Ez az eszköz 5x-es optikai zoomot kínál majd, ami nagy előrelépés az előző három modell 3x-os zoomjához képest. Ez a fejlesztés további digitális zoomolási lehetőségeket is hozhat, akár 150x-es szintig.

A Samsung láthatóan továbbra is a telefotó kamera és a periszkópos kamera kombinációját fogja alkalmazni, ahelyett, hogy az egységes optikai zoomot alkalmazná. Úgy tűnik, hogy a 200 megapixeles érzékelőt is megtartják, amelyet már a S23 Ultrában is használtak. Egy másik érdekes hír, hogy az Exynos változatok is visszatérhetnek.

Az újítások és fejlesztések, amelyeket a Samsung a Galaxy S24 Ultra modellben tervez, nagyon izgalmasak. Az új generációs lapka és a nagyobb tárhely mellett a kamerafejlesztések, különösen a telefotó kamera, még vonzóbbá tehetik a készüléket a vásárlók számára.