A CMF, a Nothing márka új almárkája, készül bemutatni első okostelefonját, a CMF Phone (1)-et, amely a levehető hátlapjával tűnik ki a mai telefonok közül. A hátlap nemcsak a belső alkatrészekhez való hozzáférést teszi lehetővé, hanem a telefon megjelenésének testreszabását is.

A CMF Phone (1) egy egyedi Nothing Lock rendszerrel rendelkezik, amely egy egyszerű csavar használatával működik. A csavar eltávolítása után a hátlap levehető, és akár 3D nyomtatott egyedi hátlapokkal is helyettesíthető. A Nothing közössége már megosztott egy videót is, amely bemutatja, hogyan lehet 3D nyomtatóval egyedi hátlapokat készíteni.

CMF Phone (1)
CMF Phone (1)

Az új telefon specifikációi közé tartozik egy MediaTek Dimensity 7300 lapka, egy 6,67 hüvelykes kijelző, két 50 megapixeles hátsó kamera és egy 5000 mAh akkumulátor, amely gyors töltési lehetőséggel rendelkezik. Az ár körülbelül 250 euró lesz (kb. 99 000 Ft).

CMF Watch Pro 2
CMF Watch Pro 2

A Nothing július 8-án tervezi bemutatni a CMF Phone (1)-et, a Watch Pro 2 okosórával és a Buds Pro 2 fülhallgatóval együtt. Az eseményre nagy várakozás övezi a tech közösségben, különösen az egyedi, testreszabható dizájn miatt.