Az ASUS megújítja laptopkínálatát a Zenbook 14 OLED (UX3405) bevezetésével, egy olyan eszközzel, amely magas szintű teljesítményt, ultrahordozható dizájnt és fenntarthatóságot ígér. Mindössze 1,2 kg súlyával és 14,9 mm vastagságával a laptop kiváló mobilitást és elegáns megjelenést biztosít.

Zenbook 14 OLED

A Zenbook 14 OLED legfontosabb jellemzője a 14 hüvelykes ASUS Lumina OLED kijelzője, amely 3K felbontást és akár 600 nit fényerőt kínál. Az opcionális érintőképernyő 120 Hz-es frissítési rátával rendelkezik. Ezen kívül a laptop egy Intel Core Ultra 9 lapkával és Intel Arc grafikával van felszerelve, amelyek magas teljesítményt és energiahatékonyságot garantálnak.

Zenbook 14 OLED: az ASUS legújabb csúcsmodellje ultrakönnyű kivitelben és Intel Core Ultra 9 lapkával

Az ASUS új funkciókkal javítja a felhasználói élményt, mint például az arcfelismerés, az új szuper-lineáris hangszórók és az ASUS ErgoSense csendes billentyűzet. Ezek a funkciók növelik a kényelmet a munkavégzés és a multimédiás tartalmak fogyasztása során.

Zenbook 14 OLED
Zenbook 14 OLED

Az ASUS nagy hangsúlyt fektetett a fenntarthatóságra ebben a modellben. A laptop és csomagolásának tervezésében felhasznált újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok tükrözik a vállalat környezetvédelmi elkötelezettségét. Ráadásul az amerikai katonai szabványoknak megfelelő tartóssági tesztek garantálják a termék hosszú élettartamát.

A Zenbook 14 OLED (UX3405) 2023 december 22-től lesz elérhető Magyarországon. Az árak körülbelül 599 000 Ft kezdődnek, adókkal együtt. További részletek a termékről és annak teljes specifikációjáról az ASUS termékoldalán és a hozzá tartozó videóban találhatók.