Június közepén újabb részletek láttak napvilágot az OPPO következő, Find N3 névre keresztelt hajtogatható okostelefonjáról. Az eddigi információszivárgásokat most újabb adatok egészítették ki: a telefon vezeték nélküli töltést fog kínálni, ami az N sorozatban eddig nem volt jelen, továbbá kiemelkedő, felsőkategóriás kamerákkal, prémium minőségű kijelzőkkel és az akkumulátor jelentős fejlesztésével érkezik.

A friss hírek a Weibo közösségi platformról származnak, és noha pontos adatokkal nem szolgálnak, az eddig nyilvánosságra hozott információk alapján azt tudjuk, hogy az OPPO Find N3 egy 8 hüvelykes FHD+ hajtogatható kijelzővel lesz felszerelve, amelynek frissítési frekvenciája 120Hz. A külső kijelző mérete 6,5 hüvelyk, és a készülékben a Snapdragon 8 Gen2 MI-támogatott lapka lesz a motor.

A készülék akár 1 TB tárhellyel és 16 GB RAM-mal is elérhető lesz, az akkumulátor pedig 4805 mAh kapacitású lesz, 80W-os vezetékes töltést támogatva, szemben az elődmodell, a Find N2 4520 mAh-s és 67W-os töltést támogató akkumulátorával. A hátsó kamerarendszerben egy 50 megapixeles IMX890 széles látószögű, egy 48 megapixeles IMX581 ultra-széles látószögű és egy 32 megapixeles periszkópos kamera található.

A készülék előlapján egy 32 megapixeles szelfikamera helyezkedik el, míg a belső oldalon is találunk egy további 32 megapixeles kamerát. A bejelentés augusztusban várható.