A realme legújabb zászlóshajóját, a GT Neo6 SE-t sokan várják, nem csak a figyelemre méltó specifikációi, hanem a különleges dizájnja miatt is. A TENAA listázása után most egy új előzetes került nyilvánosságra, ami a készülék különösen vékony kereteit dicséri, így a rivális iQOO 12 Pro és Redmi K70 Pro modellekkel szemben is előnyt kínál.

A realme GT Neo6 SE előzetesei lenyűgözik az extra vékony kerettel; 120W-os töltést is ígér

A realme GT Neo6 SE kijelzője valóban szűk keretekkel büszkélkedhet, közelebb hozva az edge-to-edge koncepciót. A használt BOE panel enyhén ívelt, 1.5K felbontást kínál és kiemelkedő, akár 6000 nites fényerőt is elérhet. A készülék LTPO technológiát alkalmaz változó, 0.5-120Hz-es frissítési rátával, OLED kijelzőt, PRO-XDR Ultra-High Dynamic és 2160 Hz-es PWM dimminget is tartalmaz, valamint a kékfény kibocsátást hardver szinten csökkenti. Az eszköz test-képernyő aránya 94.2%, a keretek vastagsága pedig mindössze 1.36 mm.

A belső teret tekintve a GT Neo6 SE egy Snapdragon 7+ Gen3 lapkát, valamint 120W-os gyorstöltést támogató akkumulátort kap, a debütálás pedig a következő héten várható. Ez az új realme modell nem csak a teljesítményben, hanem a dizájntekintetében is új szintet jelenthet, különösen azok számára, akik a lehető legkevesebb keretet és a legfejlettebb kijelző technológiát keresik.