Az április eleji hónap újabb izgalmas mobiltelefonokat hoz a középkategóriás kínálatban, köztük az újonnan debütált OPPO A1 5G, amely ma reggel került bemutatásra a kínai piacon. A készülék vonzó kialakításával hívja fel magára a figyelmet, amelynek része egy kéttónusú hátlap, amely egy fényesebb zónát tartalmaz, valamint az elmúlt években nagyon népszerűvé vált nyolcas alakú kamera modul.

Újdonságok az április közepén a középkategóriás telefonok piacán: bemutatkozik az OPPO A1 5G

Az OPPO A1 5G egy 6,72 hüvelykes Full HD+ felbontású IPS LCD kijelzővel rendelkezik, és egy Qualcomm Snapdragon 695 5G oktakore processzorral van felszerelve, ami ígéretesnek tűnik. A konfigurációk között akár 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely is elérhető. A vásárlók 50 megapixeles fő kamerát kapnak, amely mellett még egy 2 megapixeles bokeh lencse is található. Első ránézésre a telefon nagyon vékony kialakítású.

Természetesen a 5000 mAh-s akkumulátorról sem feledkezhetünk meg, ami összhangban áll a legújabb Samsung Galaxy A34 és Galaxy A54 modellekkel. További extrák közé tartozik az infravörös adó, az oldalsó ujjlenyomat-olvasó és a gyárilag telepített Android 13, amelyre a ColorOS 13 interfész van rátelepítve. A telefon induló ára 305 dollár, ami körülbelül 105 000 Ft-nak felel meg, és kék, fekete vagy narancssárga színben lesz kapható.