Nem sokkal a realme GT Neo6 bemutatása után, az OPPO leányvállalata egy újabb modellt jelentett be a sorozatból: a realme GT 6T-t, amely az első “T” jelű készülék a GT sorozatban. Egy teaser anyag már felfedte az egyik kulcsfontosságú összetevőt, a processzort.

Realme GT 6T bemutatója közelgő teaser anyagokban, középkategóriás okostelefon Snapdragon 7+ Gen3 lapkával
Realme GT 6T bemutatója közelgő teaser anyagokban, középkategóriás okostelefon Snapdragon 7+ Gen3 lapkával

Az új realme GT 6T egy Qualcomm Snapdragon 7+ Gen3 octa-core lapkával érkezik, amelynek köszönhetően az okostelefon több mint 1,5 millió pontot ért el az AnTuTu teszten. Egyelőre nincsenek további részletek a hardver jellemzőiről, de várhatóan dupla vagy tripla kamerarendszerrel, 120Hz-es OLED képernyővel és 5000-5500 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik, gyors vezetékes töltéssel.

Valószínűleg hasonló dizájnt kap, mint a tegnap bejelentett modell, és kedvező árazást, tekintettel arra, hogy egy “T” modellel van dolgunk, talán a Xiaomi 12T/13T versenytársa lehet? Emlékeztetőül, a realme GT Neo6 Snapdragon 8s Gen3 lapkával, 12 GB RAM-mal, dupla kamerával, 5500 mAh akkumulátorral rendelkezik és Kínában mindössze 270 euróért (105 000 Ft) kapható.