Az Apple új AirPods termékeket készül piacra dobni, köztük egy olcsóbb modellt és egy frissített AirPods Max változatot. A hírek szerint a Cupertino-i vállalat célja, hogy még a 2024-es év második felében bemutassa ezeket az újdonságokat. A termékek gyártása Indiában található Foxconn létesítményekben fog zajlani az év végéig.

Jeff Pu és Mark Gurman jelentései alapján az Apple két új standard AirPods modellt tervez bevezetni, amelyek várhatóan szeptemberben vagy októberben kerülnek bemutatásra. Ezek a modellek a B768E és B768M kódneveket kapták; az előbbi egy belépőszintű, az utóbbi pedig egy középkategóriás készülék lesz. A tervezési fejlesztések magukban foglalják a jobb fül illeszkedést, a kiváló minőségű hangzást és az USB-C töltőtokot. A magasabb végű modell aktív zajszűréssel (ANC) és Find My Location nyomkövetést segítő hangszóróval a tokban is fel lesz vértezve.

Az “olcsó” AirPods pontos jellemzői még nem világosak, és az sem, hogy mit jelent pontosan az “olcsó” az Apple szótárában. Az AirPods 4 tömeggyártása májusban kezdődik a GoerTek és LuxShare Precision gyárakban, és várhatóan az iPhone 16-tal egyidőben jelenik meg ősszel. A frissített AirPods Max, mely USB-C porttal és új színekkel érkezik, a 2024-es év utolsó negyedévében kerülhet piacra.