Sony bemutatta ma az új Bluetooth fülhallgatóját, a WF-C700-at, együtt a kék WH-1000XM5 változattal. Az előbbi egy TWS (teljesen vezeték nélküli sztereó) fülhallgató, ún. earbuds, füldugókkal és adaptív zajszűréssel.

Sony bemutatta az új WF-C700 TWS Bluetooth fülhallgatót adaptív zajszűréssel és különleges környezeti mód funkcióval

A WF-C700 aktív zajszűréssel és adaptív hangszabályozással rendelkezik, amely a zajcsökkentést igazítja a tevékenységedhez. Ezek a buds egy ún. környezet módba váltanak, amikor észlelik, hogy sétálsz, vagy várakozol egy busz-, metró- vagy vasútállomáson, így hallhatod a szükséges bejelentéseket. Ezután folytatja a zaj blokkolását, amikor felszálltál a buszra vagy vonatra.

Sony bemutatta az új WF-C700 TWS Bluetooth fülhallgatót adaptív zajszűréssel és különleges környezeti mód funkcióval

Mindkét “bud” 4,6 grammot nyom egyenként és Bluetooth 5.2-n keresztül párosítható, támogatva az SBC és AAC kodekeket. A Sony ígéri a többpontos párosítást is egy jövőbeli szoftverfrissítés révén (nyáron érkezik). Az új buds 360 Reality Audio térhangzással, DSEE feljavítással és a Headphones Connect alkalmazáson keresztüli equalizálással is rendelkezik.

A  Sony WF-C700-n fizikai gombok találhatók, amelyek például a lejátszást vezérlik. Az üzemidő 7,5 óra zajszűréssel és 10 óra zajszűrés nélkül, ami összesen 15 órát és 20 órát jelent. A fülhallgatók 130 euróba (49 000 Ft) kerülnek, és fekete, kék, fehér, zöld, lila színekben kaphatók.