Ha az iPhone súlya mindig is gondot okozott számotokra, most van egy jó hírünk. Az Apple iPhone 15 Pro és az Ultra modellek titánból készült házukkal nem csak könnyebbek lesznek, hanem új színoptióval is gazdagodnak: a piros Product (RED) változattal.

A titán miatt könnyebb lesz az Apple iPhone 15 Pro és az Ultra: Új színoptiók és súlyadatok az iPhone 15 családhoz

Titánból készült házat kapnak az új modellek, és ebből adódóan az iPhone 15 Pro model 191 grammra könnyedén lefogy, szemben az iPhone 14 Pro 206 grammjával. Az Ultra változat is megkönnyebbül: a súlya 221 grammra csökken a korábbi 240 grammról.

Bár az információk még nem hivatalosak, a súlycsökkenés sokak számára üdvözlendő lesz, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a korábbi Pro modellek az egyik legnehezebbek voltak a piacon. A titán ház ellenálló képessége is megmarad, tehát a könnyebbség nem megy a tartósság rovására.

iPhone 15 USB-C kábelek

Nem csak a súly, a színek terén is újít az Apple. Már többször felmerült, hogy milyen színoptiók lesznek elérhetőek az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus modellekhez, illetve az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modellekhez.

Most azonban úgy tűnik, hogy egy új, piros Product (RED) változat is csatlakozik az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus modellekhez. Ezzel a változattal az Apple tovább folytatja együttműködését a Product (RED) jótékonysági szervezettel, és egy új, sötét piros speciális kiadást kínál.

A friss információk további izgalmat cseleznek az iPhone 15 család megjelenéséhez, amit sokan várnak nagy érdeklődéssel. A könnyebb súly és az új színek remélhetőleg még több embert csábítanak az Apple márka irányába.