A Samsung új fejezetet nyitott a háztartási gépek történetében, a “Welcome to BESPOKE AI” rendezvényen bemutatott technológiákkal, amelyek Seulban kerültek először színre. Az új Bespoke termékcsalád, amely az AI és a megnövelt kapcsolódási képességek harmóniáját célozza, mostantól nemcsak egyedibb, hanem okosabb is.

BESPOKE AI
A jövő otthonai már itt vannak: Samsung új AI technológiákat mutatott be háztartási gépekbe

Jong-Hee (JH) Han, a Samsung Electronics alelnöke és a Device Experience (DX) Divízió vezetője kiemelte, hogy a BESPOKE koncepció 2019-es bevezetése óta a vállalat azon dolgozik, hogy a háztartási gépek minél személyre szabottabbak legyenek. Az AI technológiájuk további fejlesztésével most egy új szintre emelik a felhasználói élményt, az intelligens otthon fogalmát újraértelmezve.

Samsung BESPOKE AI

A Bespoke AI gépek között találhatók olyan újítások, mint az AI Home, egy 7 hüvelykes LCD képernyő, amely lehetővé teszi az eszközök egyszerűbb kezelését és az otthoni hálózat teljes körű ellenőrzését. Az AI Home funkciók között szerepel a 3D Map View, amely térképen mutatja az összes csatlakoztatott eszközt, lehetővé téve azok távoli irányítását. Emellett az integrált eszközök, mint a robotporszívó vagy a légkondicionáló, közvetlenül az AI Home felületén keresztül vezérelhetők, így még a főzés közben is gondoskodhatunk a többi helyiség hőmérsékletéről.

Samsung BESPOKE AI

A biztonság szempontjából a Samsung a Knox platformot emelte ki, amely minden csatlakoztatott háztartási gép adatait védi. Emellett új funkciónak számít a “Calm Onboarding”, amely egyszerűbbé teszi az új eszközök hálózatba integrálását. Az eseményen bemutatták a Bespoke French Door hűtőszekrényt is, amely az AI Family Hub+ rendszerrel rendelkezik, így a felhasználók zenehallgatás közben is követhetik a frissített recepteket vagy videókat nézhetnek.

Samsung BESPOKE AI

Az új termékek között szerepel többek között az AI Family Hub+ hűtő, az Infinite Induction Line és az AI Jet Bot Combo, amelyek mind részei annak a nagyobb kínálatnak, amit Samsung a három helyszínen tartott bemutatón kínált fel. Az események közötti legnagyobb különbség a termékkínálatban rejlik, amely piacról piacra eltérő lehet.

Samsung BESPOKE AI

Összességében a Samsung lényegesen bővítette AI képességeit a háztartási gépek területén, biztosítva, hogy az otthonok nem csak okosabbak, hanem személyre szabottabbak és biztonságosabbak is legyenek a jövőben.

Samsung BESPOKE AI