Az LG idén a CES 2024 kiállításon korán kezdett, és nem csak OLED televíziókat mutatott be, hanem egy igazi újdonságot is: a DukeBoxot, egy modern jukeboxot, amely vidám tubusokkal és áttetsző OLED panelel érkezik.

LG DukeBox: Hol a múlt, hol a jövő; CES 2024-ben bemutatkozik az áttetsző OLED csoda
LG DukeBox: Hol a múlt, hol a jövő; CES 2024-ben bemutatkozik az áttetsző OLED csoda

A DukeBox az LG Labs kísérleti projektje, amely minden bizonnyal a trendi bárok és éttermek, valamint a gazdagok nappalijának dísze lesz. Ebben a készülékben vákuumcsövekre épülő erősítő található, amely egy állítható áttetszőségű OLED képernyő mögött helyezkedik el. Ez lehetővé teszi a vákuumcsövek fényjátékának megfigyelését, miközben a képernyőn a lejátszott zene információi jelennek meg.

LG DukeBox
LG DukeBox

Az LG DukeBox nem csak zenét képes lejátszani, hanem videókat, filmeket is megjeleníthet, vagy akár virtuális kandallót is szimulálhat. Az LG a képernyő alá elhelyezett előre irányuló hangszórókat, valamint a tetején egy 360 fokos hangterjedést biztosító tweeter-t is beépítette, így térbeli hangzást kínálva. A vákuumcsöves akusztika több mint 100 éves technológia, amely meleg, részletgazdag hangot biztosít, mintha élő koncerten lennénk. A DukeBox külsőre retro, de okos funkciókkal rendelkezik.

Az LG bemutatott egy másik érdekes terméket is, a Bon Voyage nevű kis lakókocsit

Az LG bemutatott egy másik érdekes terméket is, a Bon Voyage nevű kis lakókocsit, amely 2 méter széles és 3,8 méter hosszú, és olyan kényelmi funkciókkal van felszerelve, mint a hűtőszekrény, ágy, sütő és vízszűrő.