A Redmi márciusban jelentette be a Redmi Note 12 számos okostelefon-modelljét. Ezek Romániában is megjelentek és részletes értékelést is kaptak tőlünk. Azóta a sorozat tovább bővült két új 4G-s modell hivatalos bemutatásával. Most pedig a horizonton megjelenik a sorozat hetedik modellje, a Redmi Note 12R Pro. Ma hivatalosan bejelentették a megjelenés dátumát, ami holnap lesz, és néhány specifikációt is felfedtek a debütálás előtt. További részletek lentebb.

A Redmi Note 12R Pro holnap érkezik, és néhány specifikációt is megosztottak velünk

A vállalat már nyilvánosságra hozta az okostelefon által követett dizájnt, valamint a rendelkezésre álló árnyalatokat. Úgy tűnik, hogy fehér, fekete vagy narancssárga színben érkezik, a hátlapon integrált fényképezőgép modulja pedig téglalap alakú lesz, lekerekített sarkokkal. Két fényképezőgép-szenzort és egy LED vaku található benne. A fő kamera 48 MP-es lenne, de nincs információ a másodlagos kameráról. Lehet, hogy egy bokeh vagy makró szenzorról van szó.

A Redmi Note 12R Pro holnap érkezik, és néhány specifikációt is megosztottak velünk

A jobb oldalon az okostelefon hangerőgombokkal és egy zár / feloldó gombbal rendelkezik, amelybe ujjlenyomat-olvasó van integrálva. Ez a modell 5G-kapcsolatot kap, akár 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel a csúcskategóriás konfigurációban. Még nem tudjuk, hogy OLED kijelzőre számíthatunk-e, és a fedél alatt található processzor sem ismert.

Érdemes megemlíteni, hogy a Redmi Note 12R Pro holnap mutatkozik be Kínában. Még nem tudjuk, hogy globális szinten elérhető lesz-e.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!