A Samsung Galaxy A25 5G-ről már írtunk korábban, amely egy megfizethető, azonban a Samsung portfóliójának első olcsó készüléke, amely AMOLED képernyőt kap. Most a MySmartPrice oldalon új renderképek jelentek meg róla. Ezek nemcsak a dizájnt, hanem a telefon specifikációit is felfedik. Lássuk a részleteket.

Samsung Galaxy A25 5G

A Galaxy A25 5G egy megfizethető, policarbonátból készült telefon, amelynek előlapján szembetűnő alsó keret és Infinity U kialakítású selfie kamera található. Az AMOLED panelje 6,5 hüvelykes, Full HD+ felbontást és 120Hz-es frissítési gyakoriságot kínál. Érdekesség, hogy a csúcsfényerő itt állítólag 1000 nit lehet. Továbbá, az információk szerint egy Exynos 1280 lapka hajtja.

A renderképek alapján egy lekerekített sarkú, egyenes szélű készüléket látunk. Hátul három kamerát találunk, alul pedig egy USB-C portot az energiaellátáshoz és hangszórórácsokat. Hivatalosnak tűnő fényképek is felbukkantak, amik valószínűleg a telefon hivatalos oldalán lesznek használva, amint piacra kerül.

Kiderült, hogy 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB tárhely lesz a készülékben. Van hely microSD kártyáknak is, egészen 1 TB-ig. A selfie kamera 13 MP-es, hátul pedig egy 50 MP-es fő szenzort OIS-szal, egy 8 MP-es ultrawide és egy 2 MP-es makro szenzort találunk. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, és 25W-os vezetékes töltést támogat.

A Galaxy A25 5G négy évnyi nagy szoftverfrissítést és öt évnyi biztonsági frissítést kap. Még nem tudni, mikor jelenik meg, de a szivárgások alapján a debütálás valószínűleg az év végéig megtörténik. Az online pletykák szerint a Samsung ezt a modellt valamikor a jövő év januárjában fogja bejelenteni.