Június hónap végéhez érkezve szinte perzselően forró napokat élünk meg, de nem csak a hőmérséklet emelkedik 30 Celsius fok fölé. Az okostelefon világában is történnek érdekes, szó szerinti „forró” események. Ilyen például az ASUS Zenfone 10 bemutatója, amely a kompakt csúcskategóriás telefonok között szeretne helyet szorítani magának a Snapdragon 8 Gen2 lapkával. A hivatalos bejelentés még ma meg fog történni, és a YouTube-on élőben követhető lesz 15:00 órától (magyar idő szerint).

A várakozásokat teaser videók és információszivárogtatások fűtik fel, így nagyjából már tudjuk, mire számíthatunk ettől a telefontól. A kompakt méret és csúcskategóriás teljesítmény jellemzi majd, emellett 5,9 colos kijelzője a mai trendekhez képest kifejezetten kicsinek számít. A kamera rendszerében pedig az új generációs gimbal stabilizáció emelkedik ki.

Az ASUS Zenfone 10 számos színben érkezik majd, és egyik nagy előnye, hogy IP68-as minősítéssel rendelkezik, tehát nem kell aggódnunk, ha vízbe ejtenénk, vagy megöntenénk. A teljes részleteket ma 15:00 órakor ismerhetjük meg. Az alapmodell vételára 800 euró körül lesz, ami forintra átváltva kerekítve körülbelül 296 300 forint.