A Synology ma bejelentette legújabb termékét a J sorozatból, amelyet kifejezetten otthoni felhasználók vagy kisvállalkozások számára terveztek. Ez a DiskStation DS223j nevű két rekeszes NAS, amely a DiskStation Manager (DSM) operációs rendszert használja, hogy napi adatkezelési és tárolási lehetőségeket kínáljon.

Synology DiskStation DS223j

A DS223j számos funkcióval rendelkezik, beleértve a fájlok szinkronizációját és megosztását, a biztonsági mentéseket és a videófelügyeletet. Támogatja akár a 36 TB bruttó tárolást is, így hatékony lehetőséget nyújt a kis csapatok számára, amelyek adataikat egy platformra konszolidálják. A fájlokat biztonságosan kezelheti bárhol és bármikor a készülékek közötti hozzáférés segítségével.

Synology DiskStation DS223j

A Synology Photos alkalmazás is elérhető, amellyel a felhasználók biztonsági mentéseket készíthetnek, megoszthatják és rendezhetik fotóikat intelligens kezelő eszközökkel. Az elődjeihez képest a Synology DiskStation DS223j képes megküzdeni nagyobb feladatokkal és nagyobb felhasználói számot kezelni.

A fájlok indexelése több mint 180%-kal gyorsabb a Synology Drive-ban, míg a képek indexelése több mint 200%-kal gyorsabb a Synology Photos-ban. Az új NAS már ma elérhető a Synology partnereinél és forgalmazóinál. További információk a termékről itt találhatók.