A mai nap felfedezése a kínai webáruházak kínálatából egy rendkívül érdekes termék, amely hozzáadhatja az életedhez a kívánt rugalmasságot. Ez egy videócsengő vagy videó-interfon – ahogy nevezni szeretnéd – egy biztonsági eszköz, amelyet a Cafago kínálatában különösen vonzó áron, 13 500 forint alatt találhatsz meg. Lássuk a részleteket.

Szeretnéd bárhonnan látni, ki áll az ajtóban? A Cafagon találsz egy vezeték nélküli videócsengőt 13 500 forint alatt

Ez a videócsengő kemény polikarbonát házzal rendelkezik, méretei 17 x 8 x 7 cm, és IP55 tanúsítvánnyal bír a vízállóság tekintetében, így akár kültéren, a ház bejáratánál is felszerelhető. Mozgásérzékelővel van ellátva, 1080p felbontásban rögzít, és a felvételek tárolása mind TF kártyán, mind felhőben lehetséges.

Szeretnéd bárhonnan látni, ki áll az ajtóban? A Cafagon találsz egy vezeték nélküli videócsengőt 13 500 forint alatt

Mozgásérzékeléskor a csengő azonnali értesítést küld a telefonodra, a detektálási távolság pedig akár 5 méter is lehet. Rendelkezik éjjellátó móddal is. Emellett, a kétirányú kommunikáció támogatásával lehetőséged nyílik beszélgetni az ajtó másik oldalán lévő személlyel. Üzeneteket is hagyhatnak a látogatók.

Kütyü ajánló: Szeretnéd bárhonnan látni, ki áll az ajtóban? A Cafago-n találsz egy vezeték nélküli videócsengőt 13 500 forint alatt!

Az eszköz a Tuya mobilalkalmazáson keresztül kezelhető, a csomagban minden szükséges szerelési kellék megtalálható. Az ára mindössze 33.58 euró a Cafagon (kb. 13 500 forint), és itt rendelhető meg!